Viața vine ca o surpriză pentru mulți dintre noi. Ne naștem, fără să știm exact ce căutăm aici, sau motivul pentru care am venit pe lume. Trăim o viață decentă zicem noi și apoi murim, de multe ori prea repede și fără să fi înțeles mare lucru. Prinși în vâltoarea agitației de zi cu zi, uităm de ce am venit, uităm că am venit pe Pământ cu un scop.      
Scopul nostru pe Pământ e să ne amintim, să ne găsim scopul, adevăratul scop.
           Nu va veni niciodată cineva să ne zică, uite asta trebuie să faci. Alegerile trebuie făcute de fiecare în deplină conștiință de sine. E ca și cum liberul nostru arbitru ne-ar fi testat la fiecare pas.
   Cred că am fost și suntem testați ca într-un simulator, să dăm dovada că ceea ce am învățat cândva nu a fost uitat și e pus în practică. Cred că cu fiecare clipă care trece, și nu acționăm conform planului nostru, este o clipă pierdută. Bineînțeles că suntem călăuziți și ni se dau indicii despre direcția în care viața noastră ar trebui să meargă, dar de multe ori ignorăm sau alegem să nu vedem acele indicii.
   Aș vrea să scriu această carte pentru ca toți cei care intră în contact cu ea să se trezească, pentru ca viața să nu îi mai ia prin surprindere, ci să reușim să surprindem și noi viața măcar o dată. Cred că viața e mai mult decât ce trăim zi de zi, e mai mult decât job, mâncare și sex. Vrem să facem o schimbare în viața noastră dar simțim poate că am intrat într-o buclă, într-un ciclu vicios din care nu mai putem ieși și suntem prinși acolo.
   Suntem prinși într-un program, creat de societate de-a lungul a sute și mii de ani. Societatea a închipuit acest sistem pentru a ține omul prizonier în ea, nu pentru a-l elibera. Când vom începe să conștientizăm acest aspect, vom începe să ne trezim din moleșeala în care am fost aruncați.
           Cred că suntem ținuți intenționat în această stare de adormire, pentru a nu putea reacționa, pentru a nu putea evolua, pentru a fi doar o hrană energetică.
           Aș vrea să continui prin a spune că lumea așa cum credem noi că există de fapt nu există. Cineva zicea într-un trecut îndepărtat că adevărul vă va elibera. Iar altcineva zicea că omenirea nu poate face față adevărului (we can’t handle the truth). Acest fapt are ca și consecință imediată faptul că da adevărul ne poate elibera cu condiția să îl acceptăm. Cred că adevărul e că lumea în care trăim este o fabricație, o înșelăciune foarte bine pusă în scenă. De cine sau de ce, încă nu știm cu adevărat. Putem doar să speculăm privind în trecut.
           Până acum câțiva ani credeam cu tărie că lumea este un infinit univers de stele și planete, că ne aflăm pe o planetă aflată in derivă, într-un zbor galactic. Toate până într-o zi când nu a mai fost așa. Mi-a fost dat să aflu câteva lucruri noi, pe care le voi descrie mai jos.
           Aș vrea să menționez că această carte nu este o carte de ficțiune deși poate părea că așa este iar multe din informațiile prezentate vor fi greu de ”digerat”. Am stat mult timp gândindu-mă dacă să includ aceste informații în carte sau nu. Am decis totuși să le includ pentru că dacă nu aș fi făcut-o ar fi fost incompletă.

        Pământul NU este o planetă.

   Aș începe această discuție prin a ruga pe fiecare să se documenteze puțin pe internet legat de subiectul ”flat earth” sau pământul plat. ”Planeta” Pământ este o întindere mare de ape și uscat acoperită de o cupolă imensă. Ceea ce numim polul nord este la mijlocul cupolei iar ceea ce numim polul sud nu există cu adevărat, putem zice că există doar polul nord, restul fiind devieri relative la polul nord.    Pământul este orice altceva dar nu o planetă. Putem zice că este o întindere circulară de pământ, care are un zid de gheață (Antarctica) de jur împrejur. Acest zid de gheață are menirea de a proteja/împiedica oamenii de a ajunge la ”capătul” lumii, de a ajunge la limitele domului.

   Pământul este o întindere plată pe o suprafață rotundă

   Pământul este o închisoare bine pusă la punct, probabil cea mai complexă închisoare făcută vreodată.

- Care este scopul acestei închisori ?
  Scopul pare să fie unul de control, manipulare și educare.
- De către cine am fost ”aruncați”?
 Dacă e să luăm adliteram, am fost aruncați în această închisoare de Dumnezeu, iar dacă e să ne luăm după această logică am putea zice că acest Dumnezeu care a aruncat omul în închisoarea numită Pământ nu e tocmai cel mai bun.


   Această barieră din jurul Pământului nu poate fi distrusă.

   În trecut au fost încercări de distrugere a acestui dom care înconjoară planeta, inclusiv cu bombe  nucleare. Se pare că nu s-a reușit acest aspect și încă nimeni nu a reușit să treacă dincolo și să revină. Dacă vă amintiți prin anii 1960 se făceau teste nucleare în straturile superioare ale atmosferei. Aceste teste aveau ca scop distrugerea sau fragmentarea domului, fapt imposibil de realizat probabil cu tehnologiile actuale.

        Mântuirea nu este altceva decât evadarea din această închisoare.
   Biserica cunoaște adevărul legat de natura Pământului dar preferă să țină omenirea în același control pe care l-a avut de 2000 de ani.

        Raiul nu este un oraș imaginar, care există într-o dimensiune oarecare, el există chiar în dimensiunea fizică , deasupra cupolei care înconjoară Pământul. Este foarte probabil că el este un oraș plutitor

        Stelele de pe cer sunt portaluri energetice, codificatoare de ADN prin care oamenii sunt codificați/marcați la naștere. Stelele nu există în sensul în care am fost învățați și sunt mult mai aproape (undeva la câteva sute de km distanță). Astfel se explică de ce functionează astrologia și de ce ele nu își modifică poziția pe cer.

        Soarele și luna sunt mult mai aproape și nu sunt corpuri solide/gazoase cum am fost învățați. Nu se cunoaște încă natura exactă a acestor 2 luminatori, dar un lucru este sigur. Ei se află undeva  pe bolta/cupola cerească la câteva sute km distanță și se mișcă de-a lungul Pământului într-o proces continuu.

        Lumina emisă de lună e rece, lumina emisă de Soare e caldă. Acest aspect poate fi verificat cu un pistol in infraroșu pentru măsurarea temperaturii. E de  preferat să faceți când luna luminează puternic, în acest sens  se măsoară temperatura ambientală la umbra lunii și temperatura ambientală  în bătaia directă a luminii de lună. Veți vedea că temperatura pe suprafața luminată este mai rece decât la umbră. Acest lucru e posibil doar dacă lumina lunii este rece. Putem zice și faptul că lumina soarelui întreține viața pe când cea a lunii are exact calitatea opusă.

        Culoarea cerului este dată de un ocean imens de apă care se află deasupra domului.

        Petrolul se află în cantități nelimitate și nu este și nu va fi nici o criză reală a petrolului. Prin anii 1970, se afirma prin canalele media criza iminentă a petrolului datorată resurselor care sunt pe sfârșite. Această știre a făcut ca prețul să crească în mod constant. Și iată-ne 50 de ani mai târziu când petrolul nu e terminat, ba chiar din contră prețul lui a scăzut.
Petrolul face parte din sistemul de lubrifiere internă a Pământului și este generat în mod constant de acesta.  Deci nu este nevoie de milioane de ani pentru a fi creat.

        Gravitația e forța cu care suntem împinși de sus în jos, nu e forța cu care suntem atrași de centrul Pământului. Toate materialele de pe Pământ sunt diamagnetice. Obiectele diamagnetice sunt respinse de câmpurile magnetice ale Pământului. Aici putem include și atmosfera care e împinsă înspre Pământ de câmpul magnetic al Pământului.

        În cartea lui Enoch există o mențiune în legătură cu  unele porți prin care soarele și luna intră în circuitul lor ceresc. Aceste porți sunt șase la număr și există și numeroase ferestre cum sunt numite. Prin aceste ferestre soarele își schimbă parcursul de-a lungul anului, creând anotimpurile. Soarele intră prin aceste ferestre în momentele de solstițiu și echinocțiu pentru a-și schimba traiectoria.

Quote:
And I saw six Gates from which the Sun rises, and six Gates in which the Sun sets, and the Moon also rises and sets in those Gates, and the leaders of the stars together with those whom they lead. There are six in the east and six in the west, all exactly in place, one next to the other; and there are many windows to the south and the north of those Gates.

   Ca să vă zic sincer, la aflarea acestor informații am fost în depresie cam 2-3 ani, timp în care am verificat și reverificat informațiile. Am pus cap la cap frânturi de informații care au rămas ascunse în diferite legende și texte literare pentru a da un sens mai amplu a ceea ce aflasem. În cartea de față nu am să vin cu argumente pro sau contra, fiecare trebuie să facă aceasta pentru el și să se convingă singur.
               Voi reveni cu mai multe informații și documentare legate de Pământul Plat pe siteul www.flatearth.ro

   Conspirația planetei Pământ e o conspirație bine pusă la punct, care are ca scop înrobirea rasei umane și ținerea ei în sclavie. Este important ca fiecare să se trezească din somnul uitării și să conștientizeze adevărata natură și adevăratul scop al omului. Bineînțeles că această conspirație are și motivații financiare, și că anumite insituții spațiale câștigă sume imense de bani pentru a explora un spațiu extraterestru care nu există.  Pentru mulți dintre voi, posibil ca toate acestea să pară o glumă proastă în cel mai bun caz, dar vă asigur că nu este așa. Tot mai multă lume și tot mai multe instituții de învățământ au ridicat problema Pământului Plat.

   De exemplu Dákila Researches o universitate din Brazilia a condus timp de 7 ani experimente cu scopul de a determina curbura Pământului. De-a lungul a mai multor experimente, făcute de oameni de știință, topografi și alte persoane specializate, au încercat să măsoare curbura Pământului. În schimb au descoperit că Pământul este complet plat și nu prezintă nici o curbură. Puteți găsi documentarul complet pe siteul flatearth.ro

   Până acum 500 de ani, toată lumea știa că Pământul nu este o minge zburătoare prin spațiu. Totul s-a schimbat în urma unor conspirații cu rolul de a înșela omenirea. Putem zice că aceasta e cea mai mare înșelătorie vândută omului. Putem bănui ”diavolul” de a fi în spatele acestei înșelăciuni, dar pentru aceasta ar trebui mai  multe dovezi.

O altfel de introducere la aceeași carte.


               Este foarte greu să scrii o carte completă care să ofere răspunsuri la toate întrebările dar am să încerc să o fac, am să încerc să scriu o carte care să ofere puțină lumină asupra problemelor care contează cu adevărat.
               Lumea nu este ceea e credem noi. Lumea este orice altceva dar nu ceea ce ne închipuim noi că este. Cred că cel mai bine au reușit să prindă imaginea ei, indienii mayași care aveau un mod abstract și greu de digerat al lumii. Ei considerau lumea aceasta ca fiind un vis, ca fiind o țesătură a ceva ce vine din altă dimensiune. Lumea aceasta fizică așa cum o cunoaștem noi este o simulare informațional energetică cu scopul de a ne oferi posibilitatea unei evoluții controlate. Existența unui liber albitru este limitată de capacitatea de mișcare. Să dăm ca exemplu un cal care este într-un țarc, el va fi liber să se miște în cadrul țarcului dar tot închis va fi. Va putea face tot ce va dori în cadrul acelui țarc, să zicem că e un țarc de câțiva kilometri, am putea zice chiar că el este liber. Dar este oare? Este liber să facă ce dorește în cadrul acestui țarc. Cam același lucru este și cu noi, avem aparența unui liber albitru, acel țarc este pentru noi domul sub care se află Pământul.
               Am citit ceva interesant în urmă cu câteva minute, este părerea unui utilizator de online:

Lucifer e un personaj fictiv dar totusi ii poti face o caracterizare.
In Geneza se spune ca el a facut-o pe Eva sa manance din fructul oprit, facand acest lucru ea a dobandit cunoasterea binelui si a raului. Din asta rezulta ca Iahve a creat omul fara aceasta cunoastere (baza pentru moralitate si liber arbitru) deci pana in caderea in pacat oamenii erau niste simple animale create doar pentru amuzamentul unui zeu plictisit.
Lucifer nu a mintit-o pe Eva pentru ca ea dupa ce a muscat din fruct chiar a devenit puternica la fel ca dumnezeu.
Dupa acea Iahve a izgonit oamenii din Eden ca nu cumva sa devina si nemuritori si poate sa incerce sa ii ia locul, deci Iahve e personajul negativ in poveste.
Oricum in poveste nici Lucifer nu ofere cunoasterea din marinimia sufletului lui ci doar pentru a-l necaji pe dumnezeu deci nici el nu este un personaj pozitiv.
Oricum povestea este simbolica Satan reprezinta libertate, nesupunerea si mandria iar dumnezeu reprezinta constrangerea, supunerea si umilinta. O metafora in care se explica natura duala a oamenilor (poti fi rau sau bun, supus sau liber.
Am scris cam mult dar sper sa va placa

Sursa:

https://bit.ly/2W8Gns0
               Pornind de la această dezbatere aș vrea să mai vin cu câteva informații. Într-un viitor destul de apropiat omenirea va afla care este locul ei în acest micro univers. Va mai afla ceea ce se știa acum câteva sute de ani, faptul că ”planeta” Pământ nu este ceea ce pare ci e mai degrabă un laborator foarte complex, creat să ofere iluzia unei libertăți. Unii au plătit scump în trecut (Lucifer, Prometeu) încercarea de a arăta oamenilor statutul lor cu adevărat și probabil că mulți alții ca ei au fost. Informația a fost și este ascusă în continuare. Nu știm cine sunt creatorii noștrii cu adevărat, sau cine este cu adevărat responsabil de viață așa cum o știm. Au preferat să rămână anonimi (creatorii) și orice încercare de a-i contacta prin metodele tradiționale putem zice că este sortită pierzaniei. Este ca și cum calitatea de interlocutor o primim doar după ce ajungem la un anumit nivel de evoluție, sau am putea deduce din aceasta că Dumnezeu vorbește o altă limbă?
               Lumea nu este un infinit de timp și spațiu, nu trăim printre sute de miliarde de planete și sori. Este iluzia care se dorește să o experimentăm, se dorește ca noi să credem și să avem speranța că într-o bună zi omenirea va pășii pe Lună sau va călătorii pe Marte, creând false dorințe și o direcție falsă de evoluție.
               Dacă e să dăm crezare teoriei Flat Earth și anume că Pământul e acoperit de un dom enorm, putem pătrunde puțin dincolo de vălul care ne-a fost tras peste ochi.
               Cred că acest întreg decor a fost creat cu scopul de a ne crea iluzia că suntem într-un spațiu infinit, fără a mai cerceta dacă cu adevărat suntem unde credem că suntem.  Ce stim e că omenirea e într-un dom uriaș, în care putem zice că e prizonieră de la crearea ei.         Deci nu știu încă dacă creatorii noștrii sunt personaje pozitive sau negative în această poveste. Încă de când aveam 14 ani citisem în diferite cărți de ezoterism faptul că Pământul este o închisoare energetică unde sufletele vin să ”învețe”, vin la educare. Nu întelegeam eu atunci prea bine acest concept, credeam că se referă mai mult la o închisoare sufletească, la un concept abstract, dar tot mai mult înțeleg că nu e deloc așa. Lumea în care suntem e într-adevăr o lume din care nu putem evada prin metode tradiționale . Aici intervin culturile din trecut care încearcă să ne avertizeze. Să luăm ciclul karmic, care n-i se prezintă ca și un sistem de reciclare, prin care suntem puși să ne încarnăm din nou și din nou pe acest Pământ,  lume din care singura evadare se pare că e Mântuirea.
               Mântuirea se prezintă ca un sistem complex, prin care sufletul și/sau trupul pot părăsi această închisoare la încheierea unui ciclu și mutarea într-un spațiu mai confortabil, Raiul. Pentru cei care pică testele și examenele se prezintă varianta Iadului.
               Este important să înțelegem că în momentul încarnării noastre pe acest plan existențial, memoria ne este ștearsă de către cei care ne trimit la școală. Scopul acestui aspect e foarte important . Cred că este acela al evitării unei noi rebeliuni, în care un nou Lucifer să vină și să spună celorlalți oameni adevărul.  Prin ștergerea regulată a memoriei, oamenii obțin doar frânturi de informații și acelea se pierd cu timpul. Este foarte greu într-o viață de om să pui cap la cap toat secretele acestui uni”vers”. Astfel că se dorește să nu aflăm unele lucruri care poate ne-ar oferi un grad de libertate mai mare. Revenim astfel la problema liberului albitru. Să fie oare adevărat că omul era lipsit de acesta in Eden? Și că eram doar niște animale de companie a unui (unor) zei creatori? Să fie adevărat că suntem ținuți în ignoranță în mod intenționat și că de fiecare dată când cineva încearcă să aducă puțină lumină în mintea noastră plătește scump? Cred că încă nu știm cine sunt personajele pozitive și negative ale acestei povești.
               Știați că până acum câteva sute de ani, exista un cult al zeiței mamă? Un cult care avea la bază conceptul conform căruia la sursa lumii s-ar afla de fapt o energie de natură feminină? De fapt femeia e cea care dă naștere și putem zice că are secretele vieții în ea.